Novi reprezentativac otišao iz Budućnosti: Hvala na svemu

Pamtiću godinu jer smo osvojili duplu krunu, a od prvog dana sam odlično prihvaćen od svih u klubu i zahvalio bih se svima - upravi, stručnom štabu, igračima, kazao je Vučić

6261 pregleda 6 komentar(a)
Marko Vučić, Foto: FK Budućnost
Marko Vučić, Foto: FK Budućnost

Lijevi bek Marko Vučić je preko Budućnosti došao do reprezentacije, upisao dva nastupa u dresu "sokola", a danas se rastao sa klubom čiji je dres nosio od septembra prošle godine.

“Pamtiću godinu jer smo osvojili duplu krunu, a od prvog dana sam odlično prihvaćen od svih u klubu i zahvalio bih se svima - upravi, stručnom štabu, igračima… - na predivnoj saradnji”, poručio je Vučić.

“Kao svaki profesionalac davao sam svoj maksimum na svakoj utakmici. Klub mi je naravno mnogo pomogao, nadam se da sam i ja njemu. Budućnosti ću uvijek biti zahvalan na predivnih 10 mjeseci koje sam proveo u klubu”, poručio je Vučić.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Budućnosti, za mjesto na poziciji lijevog beka konkurisaće oporavljeni Nemanja Sekulić, kao i mladi Andrija Ražnatović. Tu je i povratnik sa pozajmice iz Jezera Petar Vuković.

Prvi profesionalni ugovor sa Podgoričanima danas je, inače, potpisao 18-godišnji Sava Milić.

“Potpisati ugovor za Budućnost je za mene velika stvar, srećan sam i spreman sam da radim i treniram još jače”, rekao je Milić po potpisivanju ugovora.

Sava Milić
foto: FK Budućnost

“Od malena mi je bio san da zaigram pod Goricom i nosim dres Budućnosti. Još kao mali sam dolazi na stadion i eto - neke stvari se ispunjavaju. Nisam se opterećivao oko ugovora, ali u klubu se cijeni rad i uspjeh, a potpis je stigao kao podstrek za ubuduće”, kazao je Milić za zvanični sajt kluba.

Bonus video: