Volcanobet.me u punoj formi dočekuje EURO 2020/1

Imaš loptu! Igraj glavom! Osvoji Evropsko prvenstvo

28400 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Volcano
Foto: Volcano

DNEVNA HUMANA DOZA - Kompanija „Vezuv - Volcano” kao jedan od neodvojivih postulata svog djelovanja intenzivno promoviše društveno odgovorno poslovanje. Pored humanitarnog djelovanja i donacija sportu, kulturi i obrazovanju, u godinama pandemijske krize izazvane pojavom Covid -19, „Vezuv-Volcano” je posebnu pažnju posvetio društveno odgovornim projektima koji se između ostalog ogledaju u pomoći najmlađima. U kompaniji smo svjesni svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove.

Zato smo odlučili da tokom, jednog od najvažnijih sportskih događaja u ovoj godini, evropsko prvenstvo u fudbalu EURO 2020/1, realizujemo društveno odgovornu akciju „Dnevna humana doza“ u okviru specijalne emisije „Volcano erupcija, koja će se emitovati u PRIME TIME terminu na televiziji NOVA M.

volcano
foto: Volcano

Zagarantovani humanitarni fond od 5.400 eura, gosti emisije- poznate ličnosti iz javnog života će imati mogućnost da značajno uvećaju prognozirajući ishode i rezultate utakmice prvenstva. Novčana sredstva će biti opredijeljena za rekonstrukciju pedijatrijskih odjeljenja: Instituta za bolesti djece Podgorica, Opšte bolnice u Bijelom Polju i Opšte bolnice na Cetinju.

NAJBOLJA PONUDA - Naravno, za vrijeme trajanja evropskog fudbalskog prvenstva mislili smo i na naše vjerne igrače koji će odmah na startu imati na raspolaganju i do 600% bonusa na broj pogođenih parova, kao i nevjerovatnih 100.000 eura bonusa u našoj akciji EURO BONUSIJADA. Do kraja prvenstva u ponudi će biti još veliki broj sjajnih akcija o kojima će Vas naši promoteri spektakularne KUMARE blagovremeno obavještavati pod sloganom.

IMAŠ LOPTU! IGRAJ GLAVOM! OSVOJI EVROPSKO PRVENSTVO

Sve detalje o promocijama možete naći na našem promo sajtu -

https://promo.volcanobet.me i instagram stranici @volcanobet

Za sva dodatna pitanja pozovite naš korisnički servis na broj 19998 ili pišite na mail adresu podrska@volcanobet.me