Sutjeska produžila saradnju sa šestoricom, Ćetković otišao, najavljeno zvučno pojačanje

Vladan Giljen, Dragan Grivić, Božo Marković, Novica Eraković, Nikola Stijepović i Milivoje Raičević produžili su ugovor

6223 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Sutjeska je prije nekoliko dana i zvanično predstavila novog trenera Miliju Savovića i novi Upravni odbor, a nakon toga klub je krenuo u sklapanje tima za narednu sezonu.

Vladan Giljen, Dragan Grivić, Božo Marković, Novica Eraković, Nikola Stijepović i Milivoje Raičević produžili su ugovor i naredne sezone igraće za klub iz Nikšića.

FK Sutjeska
foto: FK Sutjeska
FK Sutjeska
foto: FK Sutjeska

Kada je riječ od odlascima, Sutjesku je nakon tri godine napustio Marko Ćetković.

"Lijepe i uspješne tri godine u klubu. Hvala saigračima, navijačima, trenerima i upravi na svemu. Svom bivšem klubu želim uspjeh u evropskim utakmicama i prvenstvu", poručio je Ćetkovć.

Ekipa se, dakle, polako formira, trebalo bi uskoro da u Nikšić stigne i neko zvučno pojačanje, s obzirom na to da je nova uprava kluba prije neki dan, na promociji, najavila borbu za trofeje i duplu krunu.

Sutjesku u utorak očekuje žrijeb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Nikšićani će na žrijebu biti nosioci.

Mogući protivnici Nikšićana su Brejdablik (Island), Sent Džozef i Monkalpe (Gibraltar), Milasami (Moldavija), Ararat, Urartu i Noa (Jermenija), Žalgiris (Litvanija), RFS Riga i Valmijera (Letonija), Inter Turku (Finska), Sileks i Struga (Sjeverna Makedonija), Rasing i Svift (Luksemburg), Velež (BiH), Bohemijans i Sligo (Republika Irska), Sfintul (Moldavija), Birkirkara (Malta), Vlaznija (Albanija), Glentoran (Sjeverna Irska), Dinamo Batumi, Dila Gori i Gagra (Gruzija), Honka (Finska), Sent Julija (Andora), Lapi (Kosovo), Paide (Estonija), Gzira (Malta) i Njutaun (Vels).

Prvo kolo kvalifikacija na programu je osmog, a revanš 15. jula.

Bonus video: