Kadeti pobijedili Albaniju na otvaranju nove tribine kampa FSCG

Crna Gora će sada moći da aplicira za organizaciju UEFA kvalifikacionih turnira mlađih reprezentativnih selekcija, saopšteno je iz FSCG

2834 pregleda 4 komentar(a)
Nova tribina na kampu FSCG, Foto: FSCG
Nova tribina na kampu FSCG, Foto: FSCG

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore (U-20) savladala je Albaniju 2:0 u prvom od dva prijateljska meča, na otvaranju nove tribine na Kampu Fudbalskog saveza na Starom aerodromu.

Kako je saopšteno na sajtu FSCG, moderno zdanje ima kapaciteta 1.160 sjedećih mjesta i zadovoljava sve UEFA i FIFA kriterijume za odigravanje međunarodnih utakmica mlađih reprezentativnih kategorija i ženskih selekcija.

Tribina kampa FSCG
foto: FSCG

Crna Gora će tako moći da aplicira za organizaciju kvalifikacionih turnira mlađih muških i ženskih reprezentativnih selekcija.

"Ova tribina prije svega je izgrađena zbog odigravanja kvalifikacionih turnira mlađih selekcija. Kada smo dobijali organizaciju tih turnira, ulazili smo u probleme zbog nedostatka slobodnih terena. Izgradnjom ove tribine dobili smo mnogo, pa se nadam da ćemo uskoro na ovom terenu igrati naše mlađe selekcije", kazao je predsjednik FSCG Dejan Savićević.

FSCG
foto: FSCG

Navodi se i da je tribina je opremljena savremenim ,,precabling“ sistemom, kojim će se lakše raditi TV prenosi utakmica.

Golove za Crnu Goru u pobjedi nad Albanijom postigli su Marko Bojović u 30. i Vlado Gajić u 68. minutu.

Kamp FSCG
foto: FSCG

Naredni meč dva tima igra se 15. juna u Skadru.

Bonus video: