Vakcinisali se fudbaleri Budućnosti

"Nosi masku, peri ruke, drži distancu, vakciniši se", poručeno je iz kluba

6580 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti primili su vakcinu protiv koronavirusa, saopšteno je iz tabora crnogorskog šampiona.

Kapiten “plavih“ Petar Grbić je uoči finala Kupa Crne Gore protiv Dečića poručio da će se igrači Budućnosti vakcinisati kada počnu pripreme za predstojeću sezonu.

"I taj dan je stigao - plavi šampioni su danas dobili slobodan dan, a to su iskoristili da se vakcinišu i tako smo kao klub pokazali društvenu odgovornost. Nosi masku, peri ruke, drži distancu, vakciniši se", poručeno je iz kluba.

Budućnost je u srijedu počela pripreme, a u utorak (13.00) će saznati ime protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Plavi" će na žrijebu biti nosioci, a potencijalni rivali su Riga (Letonija), HJK Helsinki (Finska), Linfild (Sjeverna Irska), Fola Eš (Luksemburg), Šahtjor Soligorsk (Bjelorusija), Nečfi (Azerbejdžan), Makabi Haifa (Izrael), Konan Kej Nomads (Vels), Šemrok (Republika Irska), Valur (Island), Bodo (Norveška), Mura (Slovenija), Teuta (Albanija), Borac Banja Luka (Bosna i Hercegovina), Hamrun (Malta) i pobjednik preliminarnog turnira na kojem učestvuju Toršavn (Farska ostrva), Priština (Kosovo), Inter (Andora) i Folgore (San Marino).

Prvi meč prvog kola kvalifikacija na programu je 6. ili 7. jula, a revanš 13. ili 14.

Bonus video: