SBbet daje najveće kvote na svijetu za Euro 2020

Ponuda koja se ne odbija

4356 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, pa i bukmejkera SBbet. Za danas su spremne pojačane kvote na oba meča smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent!

MAĐARSKA – PORTUGAL ( UTORAK 18:00H ), DVOJKA 1.55

Portugal stiže kao šampion na prvenstvo, prije pet godina su šokirali Francuze u finalu i osvojili pehar, jedinu titulu u seniorskom fudbalu.

Sve osim lake i ubjedljive pobjede Portugala bi bilo ravno senzaciji.

Selekao će biti odlučan da napravi jak start na evropskom prvenstvu s obzirom na jačinu grupe F, ali Mađarsku treba uzeti sa rezervom na ovom nivou fudbala. Portugal ima jedan od najkompletnijih i najsnažnijih sastava u poslednjih nekoliko godina, sa po bar dvojicom vrhunskih igrača na svakoj poziciji. A eventualni kiks u ovom meču lako bi mogao da znači i kraj šampionskih ambicija, jer posle Mađarske slede sudari sa Nemačkom i Francuskom. Naravno, Mađari nisu došli samo da bi učestvovali, ali bez svog najboljeg igrača Dominika Soboslaija će im svakako biti još teže da se suprotstave šampionu Evrope.

Sigurni smo da će Ronaldo i Fernandeš inspirisati svoj tim i odvesti ih do pobjede uz ubjedljivo najveću kvotu u svakom trenutku na SBbet.

SBbet za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 20 eura u humanitarne svrhe.

NEK SE MREŽA TRESE!

FRANCUSKA – NJEMAČKA ( UTORAK 21:00H ) GG 1.90

Sve oči biće danas uprte u Alijanc Arenu, gdje će Njemačka da dočeka Francusku u Grupi F Evropskog prvenstva 2020.

Na papiru Francuska je apsolutni favorit, ali nikad ne smijete da potcijenite Njemce, bez obzira na sastav i formu u kojoj se nalaze. Aktuelni prvak svijeta Francuska ima impresivan tim, povratkom Karima Benzeme Francuska je dobila dodatnu moć, a as Reala se oporavio od povrede i zaigraće večeras u tandemu sa Kilijanom Mbapeom.

Ipak, s druge strane je najtrofejnija evropska selekcija, koja nije izgubila poslednjih 12 premijera na evropskim prvenstvima. Nepredvidiva je i Njemačka, ali ne u tako pozitivnom smislu, jer je Levov tim posljednjih godina - počev od Mundijala u Rusiji - u slobodnom padu. Bez obzira na to što je igrački kadar i dalje moćan.

Očekuje nas istinski fudbalski spektakl koji sigurno neće izostati čak i ako ne bude mnogo golova. A nemoguće je da ih ne vidimo s obzirom na imena koja se nalaze u ove dve selekcije.

GG na utakmici uz najveću kvotu na svijetu pronađite na SBbet.

SBbet za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 20 eura u humanitarne svrhe.

NEK SE MREŽA TRESE!

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u SBbet-u biti najveće.