Hakšabanović počeo rusku priču: Drago mi je što sam u ovako jakom timu

Nakon velikog transfera iz Norčepinga, vrijednog sedam miliona eura (uz bonuse mogao bi da iznosi i 11 miliona), 22-godišnji napadač sprema se da pokaže klasu u mnogo jačoj ligi i jačem klubu

6084 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Rubin Kazan
Foto: Rubin Kazan

Sead Hakšabanović počeo je novu stranicu u karijeri - crnogorski reprezentativac odradio je prve treninge u dresu Rubina iz Kazanja.

Nakon velikog transfera iz Norčepinga, vrijednog sedam miliona eura (uz bonuse mogao bi da iznosi i 11 miliona), 22-godišnji napadač sprema se da pokaže klasu u mnogo jačoj ligi i jačem klubu.

U intervjuu za sajt kluba, govorio je o adaptaciji u novom timu i treninzima pod vođstvom Leonida Sluckog.

"Trener izgleda kao vrlo ozbiljna osoba koja, istovremeno, može da se šali u bilo kojoj situaciji. Ali kada je ozbiljan, vrlo je ozbiljan. Prije nego što sam došao u Rubin, znao sam da je dobro radio sa mladim igračima i da je imao mnogo uspjeha u Rusiji. Velika je stvar raditi pod vođstvom takvog trenera", kazao je Hakšabanović.

U Rubinu je opasna konkurencija, riječ je o jednom od najboljih ruskih timova...

"Vidi se na treninzima da je kvalitet igrača visok. Drago mi je što sam u ovom timu. Sada smo u predsezoni i trebalo bi da bude tako teško na treninzima, jer postavljamo temelje za predstojeću sezonu. Volim naporan trening", kaže Hakšabanović.

Koja ti je omiljena pozicija?

"Volim poziciju lijevog krila ili desetke, ali glavno je da budem koristan tamo gdje je potrebno".

Bonus video: