prijateljski meč

Budućnost izgubila od Voždovca, Milinković: Rezultat je mogao da bude i drugačiji

Jedini gol za Voždovac postigao je Nikola Vujnović u 28. minutu

10724 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Fudbaleri Budućnosti izgubili su danas od Voždovca 1:0 u prijateljskom meču u Staroj Pazovi.

Jedini gol za Voždovac postigao je Nikola Vujnović na asistenciju Miloša Milovića u 28. minutu.

Budućnost je utakmicu počela u sastavu Dragojević, Đuričković, Babić, Adžić, Ražnatović, Mirković, Raičković, Terzić, Ivanović, Grbić, Mijović, dok su šansu u nastavku dobijali Bogdan Milić, Đukanović i Božović od 46, Muzurović od 58, Sekulić od 62, a Dašić, Vuković i Sava Milić od 75. minuta

„Vrijeme za igru jeste bilo teško, ali kako nama, tako je bilo Voždovcu. Nažalost, primili smo gol poslije prekida iz naše greške i neozbiljnosti. Nismo ispoštovali raspored igrača koji smo vježbali i na jutrošnjem treningu. Evidentan je i dalje umor kod igrača, ali nakon ovog meča smo planirali da osvježavamo ekipu za generalnu probu 26. juna“, poručio je šef stručnog štaba Mladen Milinković, koji nije zadovoljan rezultatom.

„Ne možemo da budemo, ali je rezultat mogao da bude i drugačiji. Protivnik je u drugom dijelu igrao u mlađem sastavu, mi smo dominirali, igrali ispred gola, ali nijesmo uspjeli da riješimo nijednu situaciju. Ima stvari u igri zbog kojih nismo zadovoljni, još možemo da se izvlačimo na umor, ali vjerujem da ćemo da dođemo do svježine“, jasan je Milinković.