Rajo Božović: Partizan odbio dva miliona eura za Vujačića

Crnogorski štoper je odigrao odličnu sezonu, standardan je i u reprezentaciji Crne Gore, postoji interesovanje za njega

10738 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Radojica Božović, nekada prvi čovjek Zete, a sada fudbalski agent, kazao je za srpske medije da je Partizan odbio ponudu neimenovanog kluba iz Rusije za Igora Vujačića vrijednu dva miliona eura.

Crnogorski štoper je odigrao odličnu sezonu, standardan je i u reprezentaciji Crne Gore, postoji interesovanje za njega...

"Istina je, Vujačić je dobio ponudu iz Rusije, koja je težila 2.000.000 eura i bila je na Partizanovom stolu. Ljudi iz kluba su me kontaktirali, predočili da trener Stanojević želi da Igor ostane, da mu je potreban, jer je Svetozar Marković otišao, pa se tražio novi igrač i nije bio momenat za nova pomjeranja", rekao je Božović za Telegraf.

"Kada nam je tako predočeno, nismo više ni razmišljali o ponudi, jer je postojala želja za zahvalnošću zbog odnosa kluba i Stanojevića. Sve što prethodni trener Milošević nije video, Stanojević očito jeste i došli smo do toga da Vujačić sada igra u kontinuitetu i ima milionske ponude. Ako trener bude poželio, ostaje još godinu u klubu i ako treba produžiće ugovor", rekao je Božović.

Ranije danas trener Partizana Aleksandar Stanojević kazao je da svi igrači mogu da idu, osim - Vujačića.

"Samo jedan ne može da ide. Igor Vujačić. Iako je imao ozbiljnu ponudu, međutim, već smo ostali bez štopera Svetozara Markovića. Kasnije, u decembru, može i on. Sad – ne. Mnogo bi nam bilo da nas dva štopera napuste u istom prelaznom roku“, rekao je Stanojević.

Tokom svoje karijere Vujačić je nosio dres Zete, Vojvodine, Lođa, Mogrena, pa ponovo Zete i Partizana.

Bonus video: