Nigdje na svijetu nećete naći veće koeficijente

Najjači bonusi, bogata ponuda za klađenje i ubjedljivo NAJVEĆE KVOTE na svijetu čekaju vas na sajtu meridianbet.me

6628 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Ovog vikenda fudbalska groznica trese Evropu. Od subote, pa sve do utorka, 16 najboljih reprezentacija prirediće nam pravi spektakl, a da bi sve bilo ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja sportska kladionica u regionu!

Najjači bonusi, bogata ponuda za klađenje i ubjedljivo NAJVEĆE KVOTE na svijetu čekaju vas na sajtu meridianbet.me, a posebnu pažnju obratite i na kategoriju EURO 2020 SPECIJALI – bukmejkeri su spremili neviđeno dobre kvote i nikad jače igre.

A ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujte se OVDJE jer čeka vas i 20 eura BONUSA za klađenje.

Dakle, vijesti su fantastične, a sada da vidimo koje mečeve obavezno da stavite na tikete.

VELS – DANSKA, DVOJKA 1.95

(Subota 18.00)

Nakon završetka grupne faze svi su saglasni u ocjeni da smo gledali sjajan fudbal, pa to možemo očekivati i u nastavku šampionata. Vels je možda malo i iznenadio, baš kao i Danska, koja je pretrpjela zaista mnogo toga na ovom prvenstvu. Ali, sada je vrijeme da se ekipa fokusira na fudbal i Kristijanu Eriksenu pokloni novu pobjedu. Na tom putu nalazi se Vels, vođen sjajnim Garetom Bejlom. Oduševljava nas Velšanin svojim izjavama, ali i potezima na terenu, pa možemo da očekujemo još neku magiju i danas. Sudeći prema kvotama koje su postavili bukmejkeri, Danska je favorit, pa ako i vi imate povjerenja u njih - znate šta vam je činiti.

BELGIJA – PORTUGAL, KEC 2.55

(Nedelja 21.00)

Grupa F donijela nam je nezaboravne duele. Na jednom mjestu moćna Njemačka, aktuelni svjetski šampion - Francuska i aktuelni evropski šampion - Portugal. Epilog? Sva tri tima su prošla dalje nakon vrlo uzbudljivih mečeva, a sada slijedi pravi spektakl! Belgija protiv Portugala, Romelu Lukaku protiv Kristijana Ronalda. Definišite kako hoćete, nećete pogriješiti, jer nas zaista čeka sudar titana. Osim što je utakmica borba za četvrtfinale, ujedno je i mini takmičenje dvojice fudbalera za najboljeg strijelca. Ronaldo je trenutno na koti pet, a Lukaku na koti tri. Pored NAJVEĆIH KVOTA NA SVIJETU, čeka vas i poseban specijal da će Lukaku biti najbolji strijelac šampionata, a na vama je samo da izaberete stranu.

HRVATSKA – ŠPANIJA, DVOJKA 1.70

(Ponedeljak 18.00)

Neki kažu da su od ova dva tima očekivali više, ali samo jedna stvar se računa - Hrvatska i Španija su u osmini finala. Na ovaj ili onaj način. Alvaro Morata je na udaru javnosti, a ništa bolje nisu prošli ni komšije Hrvati. Izuzev Luke Modrića, koji i dan-danas prima nebrojano pohvala na svoj račun. Zasluženo. Ali, ne živi se od stare slave, Modrić će morati da povede "vatrene" u novu pobjedu i to protiv "furije". Španija se probudila, odigrala najbolju utakmicu Evropskog prvenstva i plasirala se u osminu finala, a ceh je platila Slovačka. Da li je to samo trenutni nalet ili podizanje forme u pravom momentu - ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama