Na stubu srama: Tavekio optužen za seksualno uznemiravanje

"Korijere delo sport" je objavio da je advokat djevojke, koja još nije željele da joj se otkriva identitet, dostavio izjavu u kojoj ona optužuje Tavekja za "nasilničko ponašanje sa seksualnom konotacijom"
1 komentar(a)
tavekjo, Foto: ANSA
tavekjo, Foto: ANSA
Ažurirano: 21.11.2017. 15:55h

Našao se na stubu srama nakon debakla Italije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, juče je smijenjen sa funkcije predsjednika Fudbalskog saveza Italije (FIGC), a danas je ponovo na naslovnicama italijanskih medija - Karlo Tavekio optužen je za seksualno uznemiravanje.

"Korijere delo sport" je objavio da je advokat djevojke, koja još nije željele da joj se otkriva identitet, dostavio izjavu u kojoj ona optužuje Tavekia za "nasilničko ponašanje sa seksualnom konotacijom".

List tvrdi da postoje i audio snimci, i fotogragfije, kao dokazni materiijal.

"Korijere" prenosi riječi djevojke, koja je u pisanoj izjavi navela da je dolazila u Tavekiovu kancelariju na razgovor za posao.

Predsjednik FIGC joj je, tada, navodno rekao da je "u dobroj formi", da bi "mogao to da joj pokaže", kao i da je tražio da mu "pokaže grudi"...

Kako prenosi "Korijere delo sport", advokati su predali tužbu protiv Tavekia, koji je u izjavi za agenciju ANSA bio kratak:

"Nemam šta da pričam na tu temu. Zaštitiću svoju čast na sudu", kazao je sada već bivši čelnik italijanskog fudbala.

Bonus video: