Anćeloti se vraća u Real Madrid?

Zidana i Anćelotija veže titula prvaka Evrope 2014. kada je Italijan bio prvi trener, a Francuz pomoćnik u Realu
50 pregleda 3 komentar(a)
Karlo Anćeloti Ronaldo, Foto: Marca
Karlo Anćeloti Ronaldo, Foto: Marca
Ažurirano: 20.11.2017. 16:08h

Zinedin Zidan je dugo bio zaštićen kao bijeli medvjed u Real Madridu, i od strane uprave, ali i medija, a sada je izgleda došao momenat da Francuzu svi čekaju naredni kiks.

Španski sportski magazin "Don Balon" tako donosi senzacionalnu vijest i navodi da bi Zidana na klupi Reala mogao da zamijeni - Karlo Anćeloti.

"Don Balon" navodi da je Anćeloti ostao u kontaktu sa predsjednikom Reala Florentinom Peresom, kao i da sada ozbiljno razmišlja o opciji da se vrati u špansku prijestonicu.

Zidana i Anćelotija veže titula prvaka Evrope 2014. kada je Italijan bio prvi trener, a Francuz pomoćnik u Realu.

Zidan je u januaru 2015. preuzeo Real poslije odlaska Rafaela Benitesa i potom dvije godine zaredom pokorio Evropu, a ove sezone je prvi put od kada vodi velikana u krizi.

Real nakon 12 kola Primere ima 10 bodova manje od lidera Barselone, upisao je nekoliko šokantnih kikseva, pa se sve više piše o tome da Zidanu posao nije tako siguran. Tim prije što Peres nije poznat kao predsjednik koji lako toleriše nešto slabije rezultate...

Anćeloti se prethodnih desetak dana pominjao kao najozbiljniji kandidat da postane selektor Italije, ali je izgleda mogućnost da iskusni trener preuzme nacionalni tim sve manja...

Kao potencijalni Zidanov nasljednik se pominje i selektor Njemačke Joakim Lev.

Bonus video: