Dario Srna zbog dopinga suspendovan do kraja sezone

Dugogodišnji kapiten Hrvatske i fudbaler Šahtjora rekao je da nikada nije "svjesno ili s namjerom uzeo neko nedozvoljeno sredstvo", te da će se u potpunosti fokusirati na to da "sačuva svoju čast i poštenje"
245 pregleda 0 komentar(a)
Dario Srna, Foto: Reuters
Dario Srna, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.11.2017. 13:00h

Legendarni hrvatski fudbaler Dario Srna suspendovan je do kraja sezone iz takmičenja pod okriljem UEFA, javili su ukrajinski mediji.

Srna je krajem septembra objavio da je bio pozitivan na doping testu, krajem prošle sezone, ali je evropska kuća fudbala tada objavila da nije u pitanju test koji je obavljen u okviru takmičenja pod njenom ingerencijom.

Dugogodišnji kapiten Hrvatske i fudbaler Šahtjora rekao je da nikada nije "svjesno ili s namjerom uzeo neko nedozvoljeno sredstvo", te da će se u potpunosti fokusirati na to da "sačuva svoju čast i poštenje".

Ukrajinski mediji navode da je UEFA uoči meča Napoli - Šahtjor u Ligi šampiona prvi put objavila da je Srna suspendovan iz tog takmičenja, a pozivajući se na izvore iz vrha evropske kuće fudbala, naveli su da suspenzija važi do 18. maja, dakle do kraja sezone.

Bonus video: