Nestvarne scene u Srbiji: Igrači iz protesta sjeli na teren, namjerno ispucavali loptu van terena...

Ovaj meč pamtiće i dvadesetak turista iz Engleske, popularnih "groundhopper-a" (izraz za turiste koji putuju s namjerom da odgledaju što više utakmica na što većem broju stadiona)
1 komentar(a)
Borac Čačak, Foto: Printscreen (YouTube)
Borac Čačak, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 20.11.2017. 08:13h

Nestvarne scene viđene su juče u Subotici u meču domaćeg Spartaka i čačanskog Borca u okviru 17. kola srpske Super Lige, u kojem su Subotičani slavili 3:1, nakon preokreta.

Sve je počelo kada je sudija dosudio jedanaesterac, nakon kojeg je domaći tim izjednačio. Tada su Čačani protestovali, što je rezultiralo isključenjem dvojice igrača gostiju.

Ostali igrači potom su iz protesta sjeli na igralište i neko vrijeme nisu željeli da igraju. Ipak, susret je nastavljen, ali su igrači Borca svako malo ispucavali su loptu van granica igrališta, a posebno je u tome prednjačio golaman gostiju Vladimir Bajić.

Ovaj meč pamtiće i dvadesetak turista iz Engleske, popularnih "groundhopper-a" (izraz za turiste koji putuju s namjerom da odgledaju što više utakmica na što većem broju stadiona), kao i navodno, skaut Mančester Sitija.

Bonus video: