Real dao dozvolu: Mančester počinje pregovore sa Varanom

Takođe, sa menadžerima 28-godišnjeg defanzivca pregovara i Pari Sen Žeremen

2643 pregleda 0 komentar(a)
Varan, Foto: Shutterstock
Varan, Foto: Shutterstock

Fudbalski klub Mančester junajted dobio je dozvolu od Real Madrida da pregovara sa defanzivcem Rafaelom Varanom o uslovima mogućeg transfera.

Kako je danas prenio Skaj, ako Varan postigne dogovor o ličnim uslovima, uprava engleskog kluba mogla bi da počne pregovore sa Real Madridom o cijeni transfera.

Takođe, sa menadžerima 28-godišnjeg defanzivca pregovara i Pari Sen Žeremen.

Varan je jedan od nekolicine centralnih bekova za koje je Junajted zainteresovan ovog ljeta.

Kako se navodi, u Junajtedu žele da budu oprezni, kako se ne bi ponovila situacija sa Ramosom iz 2015. godine, kada su dobili nagovještaje da bi taj fudbaler došao na "Old Traford", ali je ubrzo potpisao novi ugovor sa Real Madridom.

Varan ima još godinu dana ugovora sa Realom, a uprava Junajteda želi da pregovara o nižoj cijeni transfera, znajući da bi Francuz u januaru bez ikakvih ograničenja mogao da potpiše predugovor.

Varan je jedan od najboljih defanzivaca svijeta. U Real je prešao iz Lansa 2011. godine i odigrao je više od 350 utakmica za španski klub.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 79 utakmica i osvojio Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Varan je na Evropskom prvenstvu bio starter u sve četiri utakmice, prije nego što je Francuska izgubila u osmini finala od Švajcarske posle jedanaesteraca.

Bonus video: