Vlahović produžio ugovor, još dvije godine nosiće dres Budućnosti

„Konkurencija jeste jaka, ali sam svjestan svojih kvaliteta, tako da ću se boriti za svoje mjesto u timu. Spreman sam, kao i do sada, da dajem sve od sebe“, rekao je Vlahović

5364 pregleda 4 komentar(a)
Vlahović, Foto: FK Budućnost
Vlahović, Foto: FK Budućnost

Velimir Vlahović produžio je ugovor sa ekipom Budućnosti na još dvije godine, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

„Naravno da mi je drago što sam ostao, jer mislim da je Budućnost klub u kome se definitivno najbolje radi u državi i gdje mogu samo da napredujem iz treninga u trening“, rekao je rođeni Nikšićanin, koji je među „plave“ stigao prije nešto manje od dvije godine.

Mladi štoper će sljedeće sezone biti bonus igrač, do sada je upisao osam nastupa, a najbolji meč je odigrao protiv Sutjeske u Nikšiću kada su „plavi“ ovjerili titulu. Svjestan je da je na njegovom mjestu najveća konkurencija.

„Konkurencija jeste jaka, ali sam svjestan svojih kvaliteta, tako da ću se boriti za svoje mjesto u timu. Spreman sam, kao i do sada, da dajem sve od sebe“, rekao je Vlahović u izjavi za zvanični sajt kluba.

Budućnost evropsku sezonu nastavlja u Ligi konferencija - rival u drugom kolu kvalifikacija je Toršavn sa Farskih Ostrva. Prvi meč na programu je 22. jula na stadionu Gundadalur u 20.00 časova, dok je revanš 27. jula pod Goricom.

„Kao što smo prošle godine išli od utakmice do utakmice i govorili da je svaka naredna najvažnija, tako se ponašamo i sada. Toršavn nam je u mislima, lakši je protivnik od Helsinkija, ali to ne smije da nas zavara. Iskreno, nadamo se prolazu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija“, poručio je Vlahović.

Bonus video: