Rudar bolji od Berana pod Golubinjom

Pljevljaci sva tri gola postigli u prvom poluvremenu

6068 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Www.fkrudarpljevlja.com
Foto: Www.fkrudarpljevlja.com

Rudar je savladao Berane u prijateljskoj utakmici u Pljevljima - 3:0.

Pljevljaci su upisali prvu pobjedu u pripremnom periodu, a trener Zoran Govedarica morao je biti azdovoljan igrom. Beranci, kojima prvenstvo u Drugoj ligi počinje tek 15. avgusta, pokazali su u drugom poluvremenu da imaju kvalitet da se bore za povratak u doamću elitu.

Rudar je od starta preuzeo inicijativu. Brzom tranzicijom, osmišljenim akcijama i dobro postavljanom odbranom nije dozvolio Berancima da pokaže više.

Poslije kornera u 11. minutu Zakaria Suraka sa pet metara glavom je loptu sproveo u mrežu.

Dva minuta nakon toga poslije bravure Vuka Strikovića, Dušan Živković je duplirao vođstvo domaćina, a u 23 minutu Nikša Vujanović postavio je konačan rezultat utakmice.

Gosti su u drugom poluvremenu dva puta iz izglednih situacija pogodili okvir gola, ali nisu uspjeli da postignu počasni gol.

Rudar-Berane 3:0

Pljevlja - Stadion pod Golubinjom. Gledalaca: 200. Sudija: Darko Bogavac (Berane). Strijelci: Suraka u 11, Živković u 13, i Vujanović u 23. minutu.

RUDAR: Aković, Kancelarije, M. Golubović, Čavor, Popović, Flavio, Zečević, Živković, Suraka, Vujanović, Striković. Igrali su još: Vučićević, Gašević, Ernec, Talović, A. Golubović, Vujović, Gajević, Kasalica, Krstonijević.

BERANE: Fahrović, Tmušić, Aković, Šunjević, Nedić, Šćekić, Bojović, Kevin, V. Šoškić, Savio, Vulević, M. Šoškić. Igrali su još: Marsenić, Guberinić, Sekulić, Pešić, Đurišić, Nikolić i Babović.

Bonus video: