Ronaldove želje: Sedam "Zlatnih lopti" i sedmoro djece

"Moj san je da osvojim ovu nagradu peti put, ali neću da se zaustavim. Moj cilj je da osvojim sedam "Zlatnih lopti". I još jednu želju imam - da imam sedmoro djece", otkrio je Portugalac, koji je nedavno četvrti put postao otac
73 pregleda 1 komentar(a)
ronaldo, Foto: Reuters
ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.11.2017. 08:29h

Za tri sedmice trebalo bi da bude poznat osvajač "Zlatne lopte", koju dodjeljuje magazin "Frans fudbal".

Bilo bi iznenađenje da to ne bude Kristijano Ronaldo, koji je nedavno dobio nagradu "The Best", koju najboljem fudbaleru godine dodjeljuje FIFA.

Golgeter Reala rekao je u intervjuu za "L'ekip" da vjeruje da će do kraja karijere bar još tri puta biti izabran za najboljeg.

"Dok god budem igrao, trudiću se da budem najbolji", rekao je Ronaldo, koji je "Zlatnu loptu" osvajao 2008, 2013, 2014. i 2016. godine.

"Moj san je da osvojim ovu nagradu peti put, ali neću da se zaustavim. Moj cilj je da osvojim sedam "Zlatnih lopti". I još jednu želju imam - da imam sedmoro djece", otkrio je Portugalac, koji je nedavno četvrti put postao otac.

Ova sezona nije počela najbolje za Ronalda, ali ni za Real. Ronaldo je postigao samo jedan gol u Primeri, a njegov tim ima osam bodova manje od Barselone, nakon samo 11 mečeva.

"Mi smo pokazali šta možemo minulih godina, sumnje koje su se pojavile me ne opterećuju. Ja sam navikao da živim pod pritiskom. Kad dođem kući poslije utakmice u kojoj nisam dao gol, i majka me pita: 'Šta se događa sa tobom'", rekao je Ronaldo.

"Mi smo Real i ne plašimo se nikoga, ni Pari sen Žermena, ni Barselone...", rekao je Ronaldo.

Bonus video: