Vasilije terzić poručuje

Novi kapiten Budućnosti: Ovo je velika odgovornost

"Pored osvajanja duple krune, kapitenska traka najljepše nešto što mi se desilo od kada sam u prvom timu", rekao je vezista "plavih"

2936 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Vasilije Terzić je novi kapiten fudbalera Budućnosti, odlučio je klub prije nekoliko dana.

Za mladog vezistu, to je novo priznanje.

"Pored osvajanja duple krune, kapitenska traka najljepše nešto što mi se desilo od kada sam u prvom timu. Svjestan sam težine kapitenske trake, to je velika odgovornost za mene, ali daću sve od sebe da na pravi način iznesem sve to", rekao je Vasilije Terzić za sajt Budućnosti.

Bio je kapiten "plavih" prošle sezone u četvrtfinalu Kupa Crne Gore protiv Bokelja.

"Imao sam priliku da osjetim kako je biti kapiten Budućnosti, ali ovo sada je nešto mnogo veće za mene", jasan je Terzić.

"Praktično sam ponikao u klubu, prošao sve mađe selekcije, osvojio dvije titule sa kadetima i sigurno da mi puno znači povjerenje kluba na čelu sa predsjednikom Mijačem. Zahvalio bih se ovom prilikom svima što su mi ukazali povjerenje da budem kapiten prvog tima. Uradiću sve i trudiću se da dobrim igrama na terenu opravdam njihovo povjerenje”, kaže 22-godišnji vezista koji je za Budućnost debitovao 29. maja 2016. u pobjedi nad Zetom pod Goricom (1:0).

Nedavno je trenera Mladena Milinkovića naslijedio Aleksandar Nedović.

"Evropa je ostavila veliki trag na sve nas, još nismo uspjeli da se oporavimo, a to se vidjelo i protiv Mornara pod Goricom. Uspjeli smo da stignemo do prednosti, ali na kraju nismo imali snage da završimo utakmicu u našu korist".

Prvi naredni rival u prvenstvu je Iskra.

"Novi šef će sigurno donijeti neku novu energiju, nadam se da ćemo se već od subote vratiti na pobjednički kolosjek. Očekujem tvrdu utakmicu, jer znamo da je Iskra dobra ekipa sa nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Međutim, ako mi budemo pravi i ukoliko smanjimo greške iz prethodnih utakmica možemo do tri boda”, poručio je Terzić.

Preporučujemo za Vas