Petica Borusije protiv Ajntrahta

Bivši trener Salcburga i Borusije Menhengladbah Marko Roze je izveo veoma ofanzivan tim, a svi napadači su dali gol - Marko Rojs u 23, Torgan Azar u 32, Erling Haland u 34. i 72, te Đovani Rejna u 58. minutu

6105 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Borusija je proljetos u jednom trenutku djelovala izgubljeno, činilo se da ne može da dostigne Ajntraht i ugrabi mjesto u Ligi šampiona, ali je tim iz Frankfurta očajno završio do tada sjajnu sezonu i ostao na 5. mjestu.

Sada je i prošao u znaku te petice - „milioneri” su na „Vestfalenu” savladali Ajntraht 5:2 i pokazali da će pod komandom palicom Marka Rozea igrati atraktivan fudbal.

Bivši trener Salcburga i Borusije Menhengladbah je izveo veoma ofanzivan tim, a svi napadači su dali gol - Marko Rojs u 23, Torgan Azar u 32, Erling Haland u 34. i 72, te Đovani Rejna u 58. minutu.

Nije se osjetilo da zbog povreda i bolesti ima mnogo odsutnih igrača, zbog čega je na poziciji štopera igrao Aksel Vicel.

Mrežu novajlije na golu velikana iz Doortmunda, Gregora Kobela, zatresli su njegov saigrač Feliks Paslak u 27. minutu, te doskorašnji igrač Milana, Jens Hauge, u 86. za konačnih 5:2.

Bonus video: