Sutjeska i dalje besprekorna, Marković: Imamo veliki roster igrača, umor neće biti problem

Nikšićani i dalje imaju maksimalan učinak u šampionatu

10463 pregleda 5 komentar(a)
Marković, Foto: Savo Prelević
Marković, Foto: Savo Prelević

Sutjeska i dalje ima besprekoran učinak u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi - Nikšićani su sinoć u Pljevljima, u 4. kolu savladali Rudar i ostali na vrhu tabele sa 12 poena, te osam postignutih i nijednim primljenim pogotkom.

"Prikazali smo dobru igru, mogli smo postići još jedan gol. U drugom poluvremenu je Rudar dominirao u polju, ali su napadi bili stihijski, nijesu bili opasni po gol. Mi smo priveli utakmicu kraju i mislim da smo zaslužili pobjedu", rekao je napadač "plavih" Božo Marković sinoć nakon utakmice.

U narednom kolu Sutjeska je domaćin Iskri.

"Imamo vremena do naredne utakmice da se oporavimo. Imamo veliki roster igrača, tako da mislim da umor neće biti problem", dodao je Marković.

A nakon meča sa Rudarom bio je zadovoljan i pomoćni trener Sutjeske, Dejan Jelenić.

"Vidjeli smo da se radi o čvrstoj i disciplinovanoj ekipi. U prvom poluvremenu smo dominirali posjedom, postigli gol, stvorili par izglednih šansi. U drugom poluvremenu smo se malo povukli. Sve u svemu, u odnosu na gust raspored, koji smo imali i u odnosu na povredu Grivića naš učinak je stopostotan. Nadam se da ćemo tako nastaviti. Čestitam momcima, idemo dalje", poručio je Jelenić.

Bonus video: