Ronaldo nije zaustavio spekulacije medija: Želi da ide, Mendeš zove na sve strane

Kako javlja "Korijere delo sport", Portugalac je svjestan da nije više u središtu novog projekta pod vođstvom Masimilijana Alegrija, tako da je naložio Žoržu Mendešu da ga izbavi iz Torina godinu prije isteka ugovora

7660 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Iako je prije dana na društvenim mrežama oštro demantovao da je u potrazi za novim klubom i da traži način da ode iz Juventusa, Kristijano Ronaldo nije uspio da zaustavi spekulacije.

Italijanski mediji i danas pišu da je njegova situacija u klubu "veoma komplikovana", ali i da je njegov odlazak "još komplikovaniji".

Kako javlja "Korijere delo sport", Portugalac je svjestan da nije više u središtu novog projekta pod vođstvom Masimilijana Alegrija, tako da je naložio Žoržu Mendešu da ga izbavi iz Torina godinu prije isteka ugovora.

Međutim, konkretnih i zadovoljavajućih ponuda nema.

Real je demantovao mogućnost njegovog povratka, PSŽ je dovođenjem Mesija zatvorio vrata, Mančester siti, kome se CR7 navodno nudi, takođe nije zainteresovan....

Ronaldo je juče, samo tri dana pred meč sa Udinezeom na startu Serije A, trenirao odvojeno od ekipe, teško da će biti u kombinaciji za meč u Udinama, što je status koji mu nikako ne odgovara.

On je, nakon medijskih spekulacija o želji da ode i da ga niko od velikih klubova neće, u poruci na društvenim mrežama naveo da su to neozbiljne priče i odraz nepoštovanja prema njemu i svemu što je uradio u karijeri.

Bonus video: