Odbijena ponuda od tri miliona eura, Đurđević ne ide ispod cijene

Uroš Đurđević počeo je sezonu u Segundi, na startu pogodio za Sporting iz Hihona u pobjedi 1:0 nad Burgosom, ali to ne znači da će i ostati u Asturiji

5540 pregleda 2 komentar(a)
Foto: La Liga
Foto: La Liga

Do kraja prelaznog roka ostalo je još desetak dana, a crnogorski fudbaler je jedan od igrača o kome se priča u Španiji u finišu transfer perioda.

Uroš Đurđević počeo je sezonu u Segundi, na startu pogodio za Sporting iz Hihona u pobjedi 1:0 nad Burgosom, ali to ne znači da će i ostati u Asturiji.

Španski mediji ga odavno dovode u vezu sa klubovima iz La Lige, nakon što je postigao 22 gola u prošlom drugoligaškom prvenstvu - pominju se Valensija i Majorka, a mediji tvrde da ima interesovanje i iz Italije (Udineze).

Ipak, jedinu konkretnu ponudu za sada je dostavio Rajo Valjekano, ali je glatko odbijena.

Navodno, madridski klub, povratnik u elitni rang, želio je 27-godišnjeg napadača za tri miliona eura, što je ispod svake cijene.

Još ranije je iz Sportinga saopšteno da Đurđević neće biti prodat ni za šest miliona eura, a trener David Galjego je kazao da na njega računa "100 posto".

Španski mediji pišu da bi Sporting pristao da ostane bez najboljeg igrača za 10 miliona eura.

Đurđević će se naći na spisku selektora Miodraga Radulovića za mečeve Crne Gore u kvalifikacijama za Mundijal, protiv Holandije, Turske i Letonije u septembru.

Bonus video: