Ko će zaustaviti Sutjesku, Savović: Moramo biti prezadovoljni

Sutjeska sinoć savladala Iskru 3:1, upisala petu pobjedu i zadržala besprekoran niz u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi

10378 pregleda 8 komentar(a)
Savović nakon meča, Foto: Printscreen YouTube/FK Sutjeska
Savović nakon meča, Foto: Printscreen YouTube/FK Sutjeska

Pet od pet - fudbaleri Sutjeske savladali su sinoć Iskru 3:1 u 5. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige i produžili besprekoran niz u ligi.

"Plavi" su sinoć prvi put ove sezone primili gol u domaćem šampionatu, prvi put su i jurili gol zaostatka, ali su na kraju tri boda ostala u Nikšiću.

"Moramo biti prezadovoljni poslije pet pobjeda u nizu. Iskra je došla da se nadigrava, ali mislim da smo zasluženo pobijedili. Poslije vođstva Iskre i te nove situacije, koja nam se nije dešavala ove sezone u prvenstvu smo odreagovali dobro, što je takođe jedna pozitivna stvar", kazao je trener Sutjeske, Milija Savović nakon meča.

Gosti su poveli u 3. minutu preko Balše Sekulića, a onda je Nikola Janjić u 16. i 18. minutu preokrenuo rezultat. Tačku na pobjedu stavio je Božo Marković tri minuta prije kraja.

"Stvorili smo veliki broj šansi, možda mogli i ubjedljivije da pobijedimo. Iskra ima dobru sredinu terena, zna da se nadigrava. U jednom dijelu utakmice je imala nadmoć i pokušala da izjednači, ali mi smo kvalitetno reagovali i zasluženo slavili", rekao je Savović.

U narednom kolu Sutjeska gostuje Dečiću.

Bonus video: