Remi u Pljevljima, blijeda Budućnost na devet bodova manje od Sutjeske

Budućnost ima devet bodova manje od vodeće Sutjeske, Rudar još uvijek bez pobjede u ligi

17328 pregleda 176 reakcija 19 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti (arhiva), Foto: Boris Pejović
Fudbaleri Budućnosti (arhiva), Foto: Boris Pejović

Fudbaleri Budućnosti nijesu uspjeli da savladaju Rudar u Pljevljima - meč odloženog 1. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige završen je 1:1.

Crnogorski šampion ostao je tako na jednoj pobjedi u dosadašnjem dijelu šampionata - bilo je to u 4. kolu nad poslednjeplasiranom Podgoricom, kada je Budućnost do pobjede došla u 91. minutu. "Plavi" su danas bili daleko od pobjede, imali gol zaostatka, uspjeli da izjednače, ali nijesu stvorili nijednu veliku šansu, koja bi im donijela preokret i tri boda.

Današnja utakmica u Pljevljima nije obilovala kvalitetnom igrom. Rudar je poveo u 28. minutu - Igor Ivanović je izgubio loptu, Suraka Zakarija se oslobodio Momčila Raspopovića i sa nekih dvadesetak metara savladao Miloša Dragojevića.

Budućnost je izjednačila 15 minuta kasnije - Raspopović je ušao u šesnaesterac, pokušao da centrira, ali je lopta zakačila Nemanju Kartala i završila u mreži.

Ta dva momenta su i najinteresantnija na današnjem meču. Ni prije, a ni poslije toga nije bilo velikih šansi, pa je nakon današnjeg meča Budućnost na šest bodova, devet manje od vodeće Sutjeske.

Sa druge strane, Rudar je i dalje bez pobjede ove sezone. Ekipa iz Pljevalja ima dva boda i nalazi se na 7. mjestu.

Rudar je posljednji put od Budućnosti bio bolji 1. decembra 2018. godine.

U narednom kolu, posljednjem prije reprezentativne pauze, Budućnost dočekuje Zetu, Rudar u Pljevljima igra protiv Mornara.

Telekom 1. CFL
foto: FSCG

Bonus video: