Siti zadržao najboljeg do 2027. godine

Dijaš (24) je prošlog ljeta iz Benfike prešao u Siti za oko 65 miliona funti i pomogao je klubu da osvojili Premijer ligu, Liga kup i da stigne do finala Lige šampiona

6118 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Fudbaler Mančester sitija Ruben Dijaš potpisao je danas novi šestogodišnji ugovor, pa će u klubu ostati do 2027.

Dijaš (24) je prošlog ljeta iz Benfike prešao u Siti za oko 65 miliona funti i pomogao je klubu da osvojili Premijer ligu, Liga kup i da stigne do finala Lige šampiona.

Prošle sezone proglašen je za najboljeg fudbalera Premijer lige u izboru Udruženja sportskih novinara, a dobio je nagradu i za najboljeg igrača Premijer lige i najboljeg defanzivca Lige šampiona u sezoni 2020/2021.

"Srećan sam što sam potpisao novi ugovor. Uživao sam svake sekunde u Sitiju otkako sam stigao u klub. Igranje za Siti premašilo je sva moja očekivanja i apsolutno mi je zadovoljstvo da budem dio ove nevjerovatne ekipe. Sada želim da pokušam da pomognem ekipi da bude uspješna ove i u narednim sezonama", rekao je Dijaš.

Portugalski fudbaler je zahvalio treneru Pepu Gvardioli što mu je pomogao da se razvija kao igrač i šta ga tjera da konstantno napreduje.

Dijaš je do sada odigrao 50 utakmica za Siti u svim takmičenjima i postigao jedan gol.

Bonus video: