Ser Aleks, ovo je za vas

„Svi koji me poznaju, znaju za moju beskrajnu ljubav prema Mančester junajtedu. Godine koje sam proveo u ovom klubu bile su apsolutno nevjerovatne i put koji smo zajedno prošli zlatnim slovima je upisan u istoriji ove velike i izuzetne institucije. Vratio sam se gdje pripadam”, napisao je CR7

11373 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Manchester United
Foto: Manchester United

Kada je objavljeno da Kristijano Ronaldo odlazi iz Juventusa, najveći favorit za njegov potpis je bio Mančester siti.

Razočarani ljubitelji fudbala su počeli da ga kritikuju, govorili da je plaćenik, ali je CR7 znao gdje mu je srce.

I odabrao je srcem - vratio se u Mančester junajted, klub u kojem se vinuo u visine.

Sada se prvi put oglasio nakon povratka na „Teatar snova” i svoj povratak posvetio legendarnom ser Aleksu Fergusonu.

„Svi koji me poznaju, znaju za moju beskrajnu ljubav prema Mančester junajtedu. Godine koje sam proveo u ovom klubu bile su apsolutno nevjerovatne i put koji smo zajedno prošli zlatnim slovima je upisan u istoriji ove velike i izuzetne institucije.

Ne mogu da počnem da objašnjavam svoje osjećaje, dok vidim da je moj povratak na ‘Old traford’ objavljen širom svijeta. To je kao ostvarenje sna, nakon svih onih utakmica kada sam igrao protiv Mančester junajteda, jer sam i kao protivnik oduvijek osjećao takvu ljubav i poštovanje navijača na tribinama. Ovo su apsolutno 100 odsto stvari od kojih se stvaraju snovi!

Moja prva domaća titula, moj prvi kup, moj prvi poziv u reprezentaciju Portugala, moja prva Liga šampiona, moja prva Zlatna kopačka i moja prva Zlatna lopta - sve je to rođeno iz ove posebne veze između mene i ‘crvenih đavola’. Istorija se pisala u prošlosti i istorija će se pisati još jednom! Imate moju riječ!

Ovdje sam!

Vratio sam se gdje pripadam!

Učinimo to još jednom!

P.S. Ser Aleks, ovo je za vas”, napisao je Ronaldo na Instagramu.

Bonus video: