Ćiro Blažević: Zbogom, moji dobri prijatelji

"Ako uskoro ne dođem, a vjerovatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji", kazao je Božović Sport klubu

16421 pregleda 11 komentar(a)
Foto: China dialy
Foto: China dialy

Proslavljeni hrvatski trener Miroslav-Ćiro Blažević objavio je u intervjuu uoči meča Hrvatske i Slovenije da je teško bolestan.

Blažević, koji ima 86 godina, a dva puta je pobijedio rak, kazao je slovenačkom "Sport klubu" da je ovoga puta izuzetno pesimističan.

"Dragi prijatelji Slovenci, naša je ljubav bezgranična. Vi volite mene i ja volim vas, ali moram da vam otkrijem tužnu vest, jako sam bolestan. Star sam i imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerovatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu da budu ponosni na to što su Slovenci. Dostigli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram da kažem katoličku stvar - zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan", rekao je Ćiro u intervjuu za slovenački "Sport klub.

Bonus video: