Stešević ide sa Grofom u Rusiju, Podgorica opet traži trenera

"Pokazali smo svu veličinu kluba tako što smo Steševiću izašli u susret i omogućili mu da prihvati ponudu iz inostranstva", kazao je Vojo Pejović

17095 pregleda 6 komentar(a)
Vesko Stešević, Foto: FK Dečić
Vesko Stešević, Foto: FK Dečić

Podgorica ponovo traži trenera, nakon samo dva kola - doskorašnji trener Vesko Stešević priključiće se stručnom štabu ruskog Premijerligaša Arsenala iz Tule, koji je nedavno preuzeo Miodrag Grof Božović.

"Pokazali smo svu veličinu našeg kluba tako što smo Steševiću izašli u susret i sporazumno raskinuli ugovor. Imali smo odličnu saradnju, dobro smo krenuli i rezultatski, ali Stešević je dobio dobru ponudu iz inostranstva i nismo mu pravili nikakve probleme", kazao je sportski direktor kluba sa "DG arene", Vojislav Pejović.

Povezani članci

03. Septembar 2021.

Povratak Grofa u Rusiju: Božović na klupi Arsenala

Stešević je preuzeo Podgoricu prije samo 20 dana, sjeo je na klupu umjesto Dejana Roganovića.

Vodio je dva meča - kod kuće sa Zetom (0:0) i u gostima protiv Jezera, gdje je Podgorica upisala prvu pobjedu ove sezone (2:1) i pobjegla sa dna tabele.

"Narednih dana riješićemo pitanje trenera", dodao je Pejović.

Stešević se zahvalio čelnicima Podgorice što su mu izašli u susret.

"Žao mi je što se završilo na ovakav način, ali ujedno velika zahvalnost ljudima iz kluba. Ekipa ima potencijala da napreduje, što se vidjelo i u prethodnim mečevima i vjerujem da će to pokazati u narednim utakmicama, ko god bio trener", istakao je Stešević.

Miodragu Božoviću, koji je prije dva dana drugi put u trenerskoj karijeri preuzeo Arsenal iz Tule, će pored Steševića asistirati i Saša Petrović.

Bonus video: