Real predstavio Kamavingu: Došao sam da učim, igram i uživam

"Na mene nije uticao novac, nije mi stalo do novca drugih klubova, već samo da ispunim svoj san i zaigram za Real Madrid“

4565 pregleda 0 komentar(a)
Kamavinga, Foto: REUTERS
Kamavinga, Foto: REUTERS

U smiraj prelaznog roka Real Madrid je doveo francuskog reprezentativca, Eduarda Kamavingu.

Kamavinga (18) je stigao iz Rena za oko 31 milion eura, uz bonuse, a danas je i odradio prvi trening sa ekipom, nakon čega je uslijedila zvanična promocija.

“Osjećam se jako srećno što sam u Madridu. Došao sam da učim, igram i pokažem treneru da sam spreman da zaigram i uživam u svemu što me čeka. Sve je završeno u posljednjih nekoliko dana prelaznog roka, ali ne mogu da otkrivam s kim sam pričao, a s kim ne. Moja porodica i ja smo zajedno donijeli odluku da je vrijeme da gledamo u budućnost i okrenemo se transferu u Real. Doduše, sam momenat kada sam donio odluku bio je jako težak“, rekao je Kamavinga na predstavljanju.

Podrška će mu biti sunardonici - Ferlan Mendi i Karim Benzema.

“Benzema je idol cijelom francuskom narodu i igrač koji je i dalje jako mlad duhom. Znam pomalo španskog jezika, ali imam vremena da naučim“.

Prelaskom u Real ispunio je san.

“Kada sam saznao da mogu da igram u Madridu i učim od najboljih, nisam razmišljao ni sekund. Na mene nije uticao novac, nije mi stalo do novca drugih klubova, već samo da ispunim svoj san i zaigram za Real Madrid“, objasnio je Kamavinga, koji će nositi dres sa brojem 25.

Bonus video: