Mag za transfere stiže u Real?

Kako javlja “La Stampa”, Peres želi da vidi Galijanija u svom klubu kao člana Borda direktora, odakle bi mogao da kontroliše dešavanja na fudbalskoj pijaci i završava poslove oko dovođenja i prodaje igrača
1 komentar(a)
Galijani, Foto: Reuters
Galijani, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.11.2017. 16:18h

Florentino Peres, predsjednik Reala, ponovo je aktivirao pregovore sa Adrijanom Galijanijem oko njegovog dolaska u Madrid, na neku od izvršnih funkcija “kraljevskog kluba”.

Galijani, legendarni direktor Milana najbliži saradnik Silvija Berluskonija i tvorac mnogih slavnih generacija, trenutno je van fudbalskih tokova, nakon što je kineski konzorcijum postao vlasnik “rosonera”.

Kako javlja “La Stampa”, Peres želi da vidi Galijanija u svom klubu kao člana Borda direktora, odakle bi mogao da kontroliše dešavanja na fudbalskoj pijaci i završava poslove oko dovođenja i prodaje igrača.

“La Stampa” navodi da je Galijani još u aprilu razgovarao sa Peresom, ali da tada nije došlo do dogovora, jer je 73-godišnji Italijan kazao da želi da se odmori od fudbala.

Posljednjih dana pregovori su intezivirani...

“Marka” je danas, inače, javila da će Real narednog ljeta imati na raspolaganju 200 miliona eura za dovođenje novih igrača...

Bonus video: