Faktor Anćeloti: Vinisijus za četiri meča uradio što kod Zidana za 46

„Vinisijus je fenomen. Obožavam da igram sa njim. Mlad je i puno pričam sa njim, dajem mu savjete, jer shvatam kroz šta je sve prošao. Mnogo nam pomaže. Veliki je igrač i dokazao je da može da nosi dres Reala Madrida”, rekao je Karim Benzema

9178 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kad je 2018. za tada još 17-godišnjeg Vinisijusa Žuniora platio 45 miliona eura, Real je jasno stavio do znanja da Brazilca smatra jednim od projekata kluba, igračem koji bi mogao da bude lider godinama.

Ali, mladi krilni napadač nikako nije uspijevao da ispolji talenat. Uvijek mu je nešto nedostajalo, pogotovo u završnici akcija.

A onda je stigao Karlo Anćeloti i momak kome na dresu piše Vini Jr je zablistao - na prve četiri utakmice u La Ligi je dao četiri gola, čime je izjednačio učinak sa posljednjih 46 utakmica u tom takmičenju.

Koliko dobro igra 20-godišnjak iz Sao Gonsaloa, najbolje govore riječi Karima Benzeme nakon pobjede nad Seltom (5:2).

„Vinisijus je fenomen. Obožavam da igram sa njim. Mlad je i puno pričam sa njim, dajem mu savjete, jer shvatam kroz šta je sve prošao. Mnogo nam pomaže. Veliki je igrač i dokazao je da može da nosi dres Reala Madrida”, rekao je Benzema, koji je protiv tima iz Viga upisao het-trik.

Bonus video: