Megvajer: Svi smo griješili, ovo je fudbal

Mančester junajted nakon preokreta i sa igračem manje izgubio od Jang Bojsa u prvom kolu Lige šampiona

6449 pregleda 0 komentar(a)
Lingard i Megvajer nakon meča, Foto: Reuters
Lingard i Megvajer nakon meča, Foto: Reuters

Kapiten Mančester junajteda, Hari Megvajer bio je razočaran nakon večerašnjeg poraza od Jang Bojsa (2:1) u prvom kolu Lige šampiona.

Junajted je vodio u Švajcarskoj golom Kristijana Ronalda, ali je potom ostao sa igračem manje zbog isključenja Van Bisake. Švajcarci su u drugom dijelu izjednačili, a u 95. minutu stigli do pobjede. Fudbaleri Jang Bojsa gol za pobjedu postigli su nakon velike greške Džesija Lingarda.

"Ovo je fudbal. Svi smo griješili večeras - nećemo kriviti Lingarda zbog kiksa. Dobro smo počeli u drugom poluvremenu. Izmjene, koje je menadžer napravio pomogle su nam prilikom odbrane gola. Oni nijesu imali velike šanse. Razočarani smo. Ipak, pred nama je još mečeva. U narednoj utakmici pokušaćemo da dođemo do tri boda", poručio je Megvajer.

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer u 70. minutu je izveo Bruna Fernandeša i Kristijana Ronalda. Umjesto njih ušli su Lingard i Nemanja Matić. Nakon meča objasnio je tu odluku.

"Mnogo su trčali i danas i u subotu. Matićevo iskustvo nam je bilo neophodno, bio nam je potreban igrač, koji će stati na loptu. Sa Lingardom smo željeli da dobijemo na brzini", objasnio je nakon meča Solskjer.

Junajted u narednom kolu dočekuje Viljareal.

Bonus video: