Budućnost protiv Jezera, Đuričković: Optimisti smo, zaboravili smo utakmicu sa Sutjeskom

Aktuelni šampion sjutra (18 h) dočekuje Jezero u premijernom meču 8. kola Telekom 1. CFL

3476 pregleda 2 komentar(a)
Đuričković, Foto: FK Budućnost
Đuričković, Foto: FK Budućnost

U premijernom meču 8. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige Budućnost sjutra (18 h) dočekuje Jezero.

Aktuelni šampion nema izbora - nalazi se na 6. mjestu sa deset bodova manje od vodeće Sutjeske i pobjeda je imperativ u narednom meču.

Jezero u Podgoricu stiže nakon prvog trijumfa u ligi i pobjede nad Zetom 2:1 u prethodnom kolu.

„Jezero je sigurno dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima i ne zaslužuje mjesto na kome se trenutno nalazi. Rival je nakon niza loših rezultata slavio u prethodnom kolu i to je uticalo na samopouzdanje ekipe. Međutim, gledamo samo sebe, znamo kako treba da igramo i vjerujem da ćemo kroz igru doći do pobjede. Optimisti smo, mislim da smo kroz treninge i dobar rad zaboravili utakmicu sa Sutjeskom i nadam se da ćemo to pokazati protiv Jezera“, rekao je vezista Budućnosti Miomir Đuričković uoči sjutrašnjeg meča.

Đuričković poručuje da Budućnost neće potcijeniti rivala.

„Protivnik zna da nema šta da izgubi na našem stadionu, tako razmišlja većina ekipa kada dođe u Podgoricu. To može da bude mač sa dvije oštrice, a mi niti smijemo, niti ćemo u bilo kom trenutku potcijeniti rivala. Radili smo stvarno dobro prethodnih dana i iskreno vjerujem da ćemo da dođemo do nova tri boda“, jasan je Đuričković.

U ekipi Budućnosti sjutra neće biti povrijeđenih Damjana Dakića i Šalete Kordića, dok zbog kartona utakmicu preskaču Velimir Vlahović i Vladan Adžić.

„Od Budućnosti se uvijek očekuje da ostvaruje pobjede, na utakmicama protiv Dečića i Sutjeske nas stvarno nije ispratio rezultat, ali nadam se da ćemo u sjutrašnjoj utakmici koja slovi kao lakša - iako ponavljam nikoga ne potcjenjujemo - da osvojimo tri boda i da ćemo da krenemo u pozitivan niz koji je izostao u prethodnim kolima“, rekao je Đuričković.

Bonus video: