Navijači poručili Gvardioli: Gledaj svoja posla

Gvardiola je nakon utakmice koju je Siti dobio sa 6:3 kazao da je iznenađen što je na tribinama bilo 38.000 navijača, a kapacitet stadiona je oko 54.000

6445 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Službeni klub navijača Mančester sitija poručio je Pepu Gvardioli da se drži svog posla i treniranja nakon što je komentarisao hiljade praznih mjesta na stadionu Etihad u susretu Lige šampiona protiv RB Lajpciga.

Gvardiola je nakon utakmice koju je Siti dobio sa 6:3 kazao da je iznenađen što je na tribinama bilo 38.000 navijača, a kapacitet stadiona je oko 54.000.

Kevin Parker, sekretar službenog kluba navijača, rekao je britanskim medijima kako je iznenađen Gvardiolinim komentarima.

"Ne razumije poteškoće koje bi neki ljudi mogli da imaju u srijedu uveče," rekao je Parker.

"Možda moraju da razmišljaju o djeci, možda ne mogu da priušte da kupe kartu, još postoje problemi vezani uz COVID...Ne vidim zašto to komentariše. On je apsolutno najbolji trener na svijetu, ali, kazano na najljepši mogući način, mislim da bi toga trebalo da se drži."

Siti se vraća u akciju u Premijer ligi u subotu protiv Sautmptona, a Parker je rekao kako ne sumnja da će stadion biti pun.

"Odigrali smo dvije domaće utakmice u subotu i stadion je bio pun u oba meča. Mislim da niko u klubu ne bi trebalo da dovodi u pitanje vjernost navijača. To je frustrirajuće," poručio je Parker.

Bonus video: