Ne tražite dres Halandu, dobićete kisjeli osmjeh...

Iako je jedna od najvećih fudbalskih zvijezda današnjice, niko od igrača Gibraltara nije nakon meča ni pokušao da razmjeni dres sa njim, što su uradili sa drugim igračima

4711 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prije desetak dana selekcija Norveške ubjedljivo je pobijedila Gibraltar u meču kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Norvežani su slavili 5:1, a tri gola postigao je Erling Haland.

Iako je jedna od najvećih fudbalskih zvijezda današnjice, niko od igrača Gibraltara nije nakon meča ni pokušao da razmjeni dres sa njim, što su uradili sa drugim igračima.

Zašto su momci sa Gibraltara potpuno ignorisali Halanda - zato što je u martu, kada je Gibraltar bio domaćin i kad je Norveška slavila 3:0, kapiten Roj Ćipolina od Halanda tražio dres za svog sina.

Umjesto dresa dobio je kisjeli osmjeh.

“Ignorisali smo ga. U martu je Ćipolina tražio od njega dres. Nakon intervjua za televiziju, rekao mu je: ‘Moj sinčić je tvoj veliki navijač, hoćemo li se zamijeniti za dresove?’. Haland ga je samo pogledao, nasmijao se i otišao. On može da kupi mnoge stvari, ali ne i klasu. Imao je priliku da pruži dječaku veliko zadovoljstvo, ali je rekao ne. Iz tog razloga niko od nas nije želio njegov dres u Oslu”, otkrio je igrač Gibraltara Ris Stajč.

Crna Gora u oktobru igra sa Norveškom u Oslu.

Bonus video: