Iskrin rafal u drugom poluvremenu: Od 0:2 do 4:2 za 35 minuta

Podgorica vodila sa 2:0 u Danilovgradu, Iskra sa četiri pogotka u drugom dijelu upisala treći vezani trijumf

13389 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Fantastičnu utakmicu Iskra je preokretom riješila protiv Podgorice - 4:2.

Gosti su nakon 14 minuta vodili sa 2:0 - slobodan udarac sa 18 metara je Vladimir Boljević plasirao u gornji desni ugao u 12. minutu, da bi dva minuta kasnije brzonogi Maraš sjajno istrčao kontru i neodbranjivo sa deset metara matirao golmana Kordića.

Domaći igrači nisu imali rješenja u tom dijelu igre, nisu stvorili ni polušansu.

U nasatvku su gosti nastavili sa sigurnom igrom, da bi iz gužve lopta došla do Šahmana koji je sa 14 metara prepolovio zaostatak u 57. minutu.

Uslijedili su novi napadi gostiju, čak tri odlične prilike su propustili zbog odbrana Kordića, dobrih blokova ali i promašaja u periodu od 67. do 69. minuta.

Kazna je stigla minut kasnije - Ivan Vuković je izveo slobodan udarac, a Miloš Bakrač bio najviši u skoku i glavom donio izjednačenje.

Samo dva minuta kasnije, opet je Vuković imao slobodnjak, uspio je da rezervisti Jamamotu pokaže gdje će lopta pasti. Tako je i bilo a Japanac efektno zahvatio loptu koja se od prečke odbila u gol za potpis preokreta u 72.

Imali su gosti još dobrih pokušaja, ali ne za klasu golmana Kordića, da bi u drugom minutu nadoknade nakon sjajne akcije Tučevića, Brazilac Vilijan postavio konačnih 4:2.

Iskra ima 16 bodova i biće druga nakon 8. kola, Podgorica je ostala na četitr boda.

Bonus video: