LJUT NA POJEDINE NOVINARE

Nejmar briznuo u plač zbog izmišljotina

Na pres konferenciji nakon pobjede nad Japanom (3:1) u Lilu, gdje je realizovao jedan od dva penala koja je izveo, sjajni Brazilac je zaplakao
0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Screenshot
Nejmar, Foto: Screenshot
Ažurirano: 10.11.2017. 17:23h

Otkada je došao u Pari Sen Žermen, Nejmar je u centru pažnje svjetskih medija.

Najskuplji igrač u istoriji fudbala je pod posebnom lupom medija, koji su pisali o njegovoj svađi sa Edinsonom Kavanijem i konstatovali da se ne podnose.

Na pres konferenciji nakon pobjede nad Japanom (3:1) u Lilu, gdje je realizovao jedan od dva penala koja je izveo, sjajni Brazilac je zaplakao.

Razlog su sve češće informacije da je nezadovoljan u Parizu, kao i da bi želio da se vrati u Barselonu ili čak ode u Real Madrid.

„Ne volim svu ovu buku, izmišljotine, razne priče. Nerviraju me mediji, ali ne svi. Da razjasnim, ljut sam na pojedine novinare koji misle da znaju sve, a ne znaju ništa. Poručujem im da stanu i budu korektni. Izmišljaju mnogo priča”, rekao je Nejmar sa suzama u očima.

Potom je pojasnio zašto je prešao u Pari Sen Žermen i poručio da je u dobrim odnosima sa trenerom Unaijem Emerijem i Kavanijem, iako se drugačije piše.

„Želim da budem sreća i došao sam u Francusku da pomognem. Znam koja mi je uloga. Radim stvari koje trener traži od mene i osjećam se nelagodno zbog svih stvari koje se objavljuju. Umoran sam od tih priča”.

„Kažu da se ne slažem sa Kavanijem i sa trenerom. Istina je potpuno drugačija, jer sam, kada sam dolazio, pričao sa trenerom i rekao je da će mi pomoći da dostignem svoje ciljeve”, zaključio je Nejmar.

Tada je počeo da priča selektor Tite, tokom čijeg je govora sjajni fudbaler briznuo u plač.

Preporučujemo za Vas