Mornar slavio u Tuzima, rezervisti Barana riješili derbi

Senegalac Badara Bađi iskoristio odilčnu akciju Počeka da Mornar odnese bodove iz Tuzi

13118 pregleda 10 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Mornar je najavio igru na pobjedu u svakoj utakmici. Demonstrirali su to izabranici Slavoljuba Bubanje na jednom od tradicionalno najtežih gostovanja i uspjeli su - slavili su protiv Dečića - 1:0.

Nakon decenije, Mornar je u prvenstvenoj prvoligaškoj utakmici odnio bodove iz Tuzi, a gol odluke u 83. minutu je postigao Senegalac Bađi.

On je ispratio sjajan prodor Igora Počeka po desnoj strani, a vihorni napadač ubacio je loptu pa Bađi niej iamo problema da sa četiri metra pogodi mrežu pored nemoćnog Stefana Popovića.

U prvih 15 minuta Sekulović je imao dvije šanse, ali je prvo na dodavanje Petra Grbića šutirao preko prečke da bi potom uzdrmao stativu iz voleja na loptu koju je iz slobodnog udarca uputio Ćetković.

Grbić, Sekulović i Ćetković su i u prvih 15 minuta nastavka propustili šanse, a od 70. minuta je i Dečić krenuo ofanzivnije ali dva udarca Damira Kojaševića nisu pogodila cilj.

Sekulović je u 82. probao iz slobodnjaka, ali pored gola, da bi u narednom napadu rezervisti potpisali peti trijumf Mornara, koji se izjednačio sa Iskrom na drugoj poziciji sa po 16 bodova.

Dečić je ostao an 12 bodova.

Bonus video: