Možda bi bolje bilo da je otišao: Kejn je i dalje bez pogotka u Premijer ligi

Kejn je nakon četiri utakmice bez pogotka u Premijer ligi, što je prvi put nakon sezone 2015/2016. da nakon 360 minuta fudbala nije zatresao mrežu

5055 pregleda 0 komentar(a)
Kejn, Foto: Reuters
Kejn, Foto: Reuters

Nakon bajkovitog starta i tri pobjede u isto toliko odigranih mečeva bez primljenog gola, Totenhem se vratio u realnost - Sparsi su vezali dva poraza u Premijer ligi i pali na 7. mjesto na tabeli.

Nakon poraza u gostima u londonskom derbiju od Kristal Palasa (3:0), Totenhem je juče - u još jednom gradskom derbiju - izgubio od Čelsija, takođe 3:0.

Osim dva ubjedljiva poraza navijače Totenhema brine efikasnost - ekipa je postigla samo tri pogotka, po čemu je izjednačena sa Barnlijem. Manje su postigli samo Arsenal, Norič i Vulverhempton.

Navijači Totenhema golove očekuju od jedinog klasičnog napadača, Harija Kejna, ali od toga, makar na startu sezone, nema ništa.

Kejn je nakon četiri utakmice bez pogotka u Premijer ligi, što je prvi put nakon sezone 2015/2016. da nakon 360 minuta fudbala nije zatresao mrežu u šampionatu.

Hari Kejn
foto: Sofascore

Engleski napadač kreirao je ukupno četiri šanse saigračima, ali nije upisao asistenciju.

Protiv Čelsija je imao svega dva dodira u protivničkom šesnaestercu, dok prije toga protiv Kristal Palasa nijednom nije bio u kontaktu sa loptu u kaznenom prostoru protivnika.

Za razilku od Premijer lige, Kejn je u Ligi konferencija postigao dva pogotka.

On je ovog ljeta bio želja Mančester sitija, bio je i zainteresovan za transfer, ali gazda Totenhema, Danijel Levi nije želio da proda najboljeg igrača.

Možda bi za obje strane bilo bolje da je Kejn otišao...

Bonus video: