Radonjić: Neshvatljivo kako smo izgubili

"Dobrim dijelom utakmice smo imali loptu kod sebe i kontrolisali dešavanja na terenu, a protivnik je imao praktično dva šuta na gol", kazao je Radonjić nakon poraza 2:0 u Novoj Gorici
1 komentar(a)
Mojaš Radonjić, Foto: Filip Roganović
Mojaš Radonjić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.11.2017. 14:07h

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore na začelju je grupe 9 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, nakon trećeg poraza u nizu.

Bolja od izabranika Mojaša Radonjića bila je Slovenija, i to drugi put u mjesec dana - nakon podgoričkih 3:1, "zmajčeki" su sinoć slavili i u Novoj Gorici sa 2:0.

Opet su naši mladi fudbaleri igrali solidno u polju, na momente igrali i bolji fudbal od domaćina, imali su i prvu veliku šansu, ali se sve to zaboravlja kada na kraju slavi protivnik.

"Neshvatljivo kako smo izgubili ovaj meč. Dobrim dijelom utakmice smo imali loptu kod sebe i kontrolisali dešavanja na terenu, a protivnik je imao praktično dva šuta na gol. Nismo imali mirnoću u završnici napada, kada je trebalo završiti akciju i to nas je skupo koštalo", kazao je Radonjić za sajt FSCG.

Crna Gora je u Novoj Gorici nastupila oslabljena, bez nekoliko fudbalera koji su igrali na prethodnim mečevima - Skenderovića prije svih, ali i Raša, Kukuličića, suspendovanog golmana Murića...

"Poslije primljenog gola bilo nam je mnogo teže, nismo uspjeli da odgovorimo na pravi način. Probao sam sa izmjenama, ali nije išlo", istakao je Radonjić.

Naredni meč u kvalifikacijama Crna Gora igra već u u utorak, 14. novembra, u gostima protiv Bugarske.

Bonus video: