Grblju zabrana odigravanja dva meča kod kuće: Savo Carević pokušao da uđe u teren

Grbljani kažnjeni sa dva meča suspenzije terena u Radanovićima zbog slabe organizacije meča sa Jedinstvom

12938 pregleda 11 komentar(a)
Foto: S.Prelević
Foto: S.Prelević

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore izrekla je drugoligašu Grblju mjeru zabrane odigravanja dva meča van svog terena u Radanovićima, zbog slabe organizacije utakmice 5. kola 2. CFL protiv Jedinstva.

"Izrečena disciplinska mjera zabrana odigravanja utakmica na svom igralištu - stadionu se odnosi na seniorski tim FK Grbalj, a izdržava se na prvenstvenim utakmicama 2. CFL. Seniorskom timu FK Grbalj zabranjuje se odigravanje dvije utakmice na fudbalskom igralištu - stadionu u Radanovićima i na fudbalskim igralištima - stadionima bližim od 50 kilometara od suspendovanog igrališta - stadiona", navodi se u saopštenju FSCG.

Još 13. septembra, dan nakon meča koji je Jedinstvo dobilo 3:0, u prijavi Komisije za takmičenje FSCG navedeno je:

"Prijava Komisije za takmičenje FSCG protiv FK Grbalj zbog zbog slabe organizacije utakmice 5. kola 2. CFL, odigrane između Grblja i Jedinstva, a koja se odnosi na ulazak njihovog navijača u teren, za kojeg je utvrđen identitet i zove se Carević Savo, koji je imao namjeru da se fizički obračuna sa isključenim gostujućim igračem".

Tada je stigla i prijatava Komsije za takmičenje protiv predsjednika Jedinstva Nermina Bećirovića, zbog "fizičkog napada na protivničkog igrača u pokušaju", ali je postupak obustavljen jer nije dokazano da je učinio navedeni prekšaj.

Bonus video: