Đuretić: Brzo će doći i pobjeda; Nikić: I bodom smo nastavili dobru seriju

Još smo bez pobjede, ali ako budemo imali pristup kao u prvom poluvremenu mislim da će taj trenutak brzo doći", kazao je trener Zete Dragoljub Đuretić.

7518 pregleda 3 komentar(a)
Trener Iskre Srđan Nikić, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG
Trener Iskre Srđan Nikić, Foto: Telekom 1. CFL/FSCG

Zeta i Iskra remizrali su 1:1 na Trešnjici u prvom meču 9. kola Telekom 1. CFL.

Iako domaći još nemaju pobjedu, dok su gosti prekinuli niz od tri trijumfa, dva trenera nisu bila nezadovoljna.

"Nismo pobijedili zbog individualnih grešaka naših odbrambenih igrača. U pitanju su mladost, neiskustvo... Neke situacije koje treba da riješe jednostavno, oni iskomplikuju, tako smo i primili pogodak. Znajući da smo se fizički podigli, tražio sam da u drugom poluvremenu napadnemo koliko budemo mogli i koliko rival dozvoli. Pola sata su igra i trčanje bili na zavidnom nivou i smatram da smo zaslužili izjednačenje. Još smo bez pobjede, ali ako budemo imali pristup kao u prvom poluvremenu mislim da će taj trenutak brzo doći", kazao je Đuretić.

Srđan Nikić, trener Iskre, kaže da ni remi nije loš...

"Ne bih rekao da je ovo samo bod, jer smo imali tri vezane pobjede i ovim remijem smo nastavili seriju bez poraza. Došli smo svakako da pobijedimo, iako smo znali da će biti teško. U prvom poluvremenu smo dominirali, poveli i imali šanse da udvostručimo vođstvo. Neshvatljiv je pad u drugom poluvremenu, vjerovatno se očekivalo da Zeta padne, a ne mi, ali rival je izašao odvažno i hrabro, kako i dolikuje tom klubu. Nije bio plan da se povučemo, ali kad se podvuče vrta mislim da je ishod realan", kazao je Nikić.

Bonus video: