Budućnost u Petrovcu igra na sve ili ništa, Nedović: Samo pobjeda za izlazak iz krize

Budućnost i Petrovac su od 2006. odigrali 53 meča - podgorički sastav je upisao 28 pobjeda, 17 mečeva završeno je remijem, a Petrovčani su slavili osam puta, od čega samo tri na svom terenu

4047 pregleda 7 komentar(a)
Nedović i Raspopović, Foto: FK Budućnost
Nedović i Raspopović, Foto: FK Budućnost

Trener fudbalera Budućnosti Aleksandar Nedović najavio je igru "na sve ili ništa" u nedjeljnom duelu sa Petrovcem pod Malim brdom (nedjelja, 20 časova), u jednom od derbija 9. kola domaćeg šampionata.

Aktuelni šampioni su u krizi koja traje od prvog zvaničnog meča na evropskoj sceni, sada su seriji od dva poraza, sa svega devet bodova iz osam mečeva.

Gostuju ekipi koja ima pet bodova više, koja nije izgubila u Nikšiću prije sedam dana, koja želi da iskoristi momenat...

„Imamo tešku utakmicu, jer je Petrovac u dobroj seriji, dok mi poslije dva poraza moramo da idemo na sve ili ništa. Jedino nam pobjeda igra kako bismo izašli iz krize“, rekao je Nedović za sajt kluba.

Trener Budućnosti smatra da njegov tim nema krizu igre, već rezultata.

"Dvije utakmice nismo postigli gol i izgubili smo. Taj problem je evidentiran, tokom cijele nedjelje se radilo na prevazilaženju problema, a iskreno se nadam da će malo i sreća biti na našoj strani i da ćemo to što stvorimo - realizovati“.

Petrovac je na startu nove sezone pokazao da ne želi borbu za opstanak..

„Sam klub je mnogo ozbiljniji, a to se manifestuje na igre i rezultate“, govori Nedović, koji je radio pod Malim brdom.

“Petrovac je brza i potentna ekipa, naročito na sredini terena, dosta stvari kreće od Petra Vukčevića, ali analizirali smo ih. Spremićemo se maksimalno dobro za utakmicu, pokazati pravu reakciju i pokušaćemo da zabilježimo pobjedu“.

Budućnost i Petrovac su od 2006. odigrali 53 meča - podgorički sastav je upisao 28 pobjeda, 17 mečeva završeno je remijem, a Petrovčani su slavili osam puta, od čega samo tri na svom terenu.

Bonus video: