Kadetkinje ubjedljivo do druge runde, Marić: Nastavljamo vrijedno da radimo, želimo još dobrih rezultata

Plasman u drugu rundu kvalifikacija ekipa Mirka Marića potvrdila je današnjim trijumfom od 6:1 u duelu sa Azerbejdžanom

5598 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Ženska kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore ostvarila je još jednu ubjedljivu pobjedu u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Plasman u drugu rundu kvalifikacija ekipa Mirka Marića potvrdila je današnjim trijumfom od 6:1 u duelu sa Azerbejdžanom.

Tri gola protiv Azerbejdžana postigla je Ivana Boričić, dva je dodala Tatjana Osmajić, dok je jednom mrežu protivnika tresla Tanja Malesija.

"Kao i protiv Albanije, bili smo mnogo bolji od protivnika. Kvalitetnija smo ekipa od Azerbejdžana i rezultat je to pokazao. Nijesmo bili na nivou iz utakmice sa Albanijom, ali to je i logično, jer smo se dosta istrošili u tom meču. Čestitke djevojkama na pobjedi i plasmanu u drugu rundu. Sada nastavljamo dalje da vrijedno radimo, želimo da napravimo još dobrih rezultata", poručio je selektor Marić.

Naša selekcija je u dvije utakmice na turniru u Albaniji postigla čak 14 golova, primila samo jedan i time osvojila prvo mjesto u grupi 6 Lige B, što joj donosi nastup u narednoj fazi kvalifikacija, gdje će se na mini turniru sastati sa reprezentacijama iz Lige A.

Plasman na završnicu Evropskog prvenstva izboriće prvoplasirane ekipe tih grupa, dok će posljednjeplasirani timovi igrati u Ligi B u sljedećem izdanju kvalifikacija.

Bonus video: