Haland povrijeđen, ne igra protiv Crne Gore?

Crna Gora 8. oktobra gostuje Gibraltaru u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a tri dana igra sa Norveškom na stadionu "Uleval".

8450 pregleda 3 komentar(a)
Stefan Savić i Erling Haland na meču pod Goricom, Foto: Savo Prelević
Stefan Savić i Erling Haland na meču pod Goricom, Foto: Savo Prelević

Jedan od najtalentovanijih i najboljih napadača na svijetu, Norvežanin Erling Haland, najvjerovatnije će propustiti duel sa Crnom Gorom 11. oktobra u Oslu, zbog povrede.

Crna Gora gora 8. oktobra gostuje Gibraltaru u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a tri dana igra sa Norveškom na stadionu "Uleval".

Haland (21), koji je postigao nevjerovatnih 68 golova u 67 nastupa za Borusiju Dortmund, neće igrati sjutra protiv Augzburga i male su šanse da će se oporaviti za reprezentativnu sedmicu i vrlo važne utakmice reprezentacije Norveške - u gostima protiv Turske i kod kuće protiv Crne Gore.

"Ne igram sjuta, ali vratiću se uskoro", poručio je danas Haland na njemačkom jeziku navijačima Borusije preko Tvitera, nakon što je propustio dvije prethodne utakmice "milionera" zbog povrede mišića.

Nije igrao prošlog vikenda na gostovanju Borusiji Menhengladbah u Bundesligi i u srijedu u Ligi šampiona protiv lisabonskog Sportinga.

Haland je mnogo važan Norveškoj, ali je Stevan Jovetić još važniji Crnoj Gori.

Crnogorski as koji nastupa u Bundesligi takođe žuri da se oporavi kako bi se stavio na raspolaganje selektoru Miodragu Raduloviću za mečeve sa Gibraltarom i Norveškom.

Jovetić je, međutim, u boljoj situaciji od Halanda, jer je trener Herte Pal Dardai najavio da će igrati barem 45 minuta sjutra protiv Frajburga.

Povezani članci

01. Oktobar 2021.

Jovetić se vraća u subotu, na terenu bar 45 minuta

Bonus video: