Zeta ispustila prvu pobjedu, kriza Dečića još traje

Utakmica na Trešnjici u komšijskom derbiju završena remijem - 1:1

9957 pregleda 0 komentar(a)
Zeta još čeka na trijumf: Trener Dragoljub Đuretić, Foto: Facebook/1. CFL
Zeta još čeka na trijumf: Trener Dragoljub Đuretić, Foto: Facebook/1. CFL

Zeta je bez pobjede nakon 10. kola prvoligaškog karavana, pošto je u komšijskom derbiju na Trešnjici Dečić, na trenerskom debiju Miljana Radovića, osvojio bod - 1:1.

Zeta je bila bolji rival od 10. do 75. minuta. Ipak, veliki broj grešaka defanzivaca Dečića nisu iskoristili napadači domaćina.

Samo je Đorđije Vukčević uspio do gola, i to nakon kornera sa desne strane u 18. minutu kada je glavom pogodio mrežu Popovića.

Doduše, Ivana Vukčevića je Adrijan Rudović iskusno srušio u gol šansi u 58. minutu, ali pola metra iza zone penala, dok je Marko Burzanović iz slobodnjaka pogodio vrh "živog zida" gostiju.

Najveću šansu Zeta je imala u 74. minutu, u kontri tri na jednog, ali je Rogošić oklijevao, da bi potom je udarac Burzanovića izblokiran.

Kazna je stigla tri minuta kasnije, kada je Anđelo Rudović izveo slobodan udarac a Matija Božanović bio najviši u skoku. Odbranio je Karadžić ali se lopta opet odbila Božanoviću koji nije pogriješio.

Potom je Dečić imao incijativu ali Karadžić je zaustavio udarac Anđelu Rudoviću a šut Vuljaja u posljednjim seklundama je za malo promašio cilj.

Zeta je propustila priliku da "fenjer" pred reprezentativnu pauizu preda Podgorici, i ima četiri boda. Dečić je skupio 14, ali je već šest utakmica bez pobjede.

Bonus video: