Mbape: U julu sam rekao PSŽ-u da želim da idem

Sjajni napadač je u intervjuu za Radio Monte Karlo, koji će biti objavljen sjutra u 18 časova, otkrio da je još u julu rekao čelnicima Pari Sen Žermena da želi da ide. Nije htio da čeka posljednji dan prelaznog roka da bi ispunio san i prešao u Real Madrid, ali su ga čelnici „svetaca” ignorisali

5579 pregleda 4 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Real Madrid je ljetos ponudio 200 miliona eura da dovede Kilijana Mbapea, a po svemu sudeći narednog ljeta dobiće ga besplatno.

Sjajni napadač je u intervjuu za Radio Monte Karlo, koji će biti objavljen sjutra u 18 časova, otkrio da je još u julu rekao čelnicima Pari Sen Žermena da želi da ide.

Nije htio da čeka posljednji dan prelaznog roka da bi ispunio san i prešao u Real Madrid, ali su ga čelnici „svetaca” ignorisali.

RMC je objavio najvažnije detalje tog intervjua.

„Tražio sam da odem, jer od trenutka kada sam odlučio da ne produžim ugovor, želio sam da klub dobije obeštećenje da dovede kvalitetnu zamjenu. Ovaj klub mi je puno dao, uvijek sam bio srećan ovdje i sada sam. To sam im tada rekao, jer je bilo dovoljno rano da naprave dobar posao. Kada sam vidio da me ne puštaju, rekao sam da ću ostati do isteka ugovora”, rekao je Mbape.

Francuski reprezentativac je demantovao da je odbio više ponuda za nastavak saradnje.

„Ljudi kažu da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje ugovora, da ne želim da razgovaram sa Leonardom. To uopšte nije istina. Rečeno mi je: Kilijane, od sada ćeš pričati sa predsjednikom”.

Na to ga je voditelj emisije, nekadašnji francuski fudbaler Žerom Roten, pitao da li je to zbog toga što Leonardo nije mogao da nađe rješenje, na šta je Mbape odgovorio:

„Nije na meni da sudim, ali moj stav je jasan. Rekao sam da želim da idem i to sam kazao dovoljno rano. Ne sviđa mu se što se govorilo da sam čekao posljednju sedmicu avgusta, jer sam krajem jula rekao da želim da odem”.

Bonus video: