Nejmar i Real - moguća ljubav: Madrid otvorio vrata bivšem ljubimcu Barselone

"Nejmar i Real - moguća ljubav?", piše danas "Marka" podsjećajući da je Brazilac dva puta bio blizu Reala
1 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.11.2017. 11:39h

Dovoljna je bila samo jedna rečenica da krene lavina - nakon što je Brazilac Ronaldo, nekadašnji as i Barselone i Reala, nagovijestio da bi Nejmarova budućnost mogla da bude u Madridu, španski mediji su počeli da pumpaju atmosferu.

"Ako hoće, može da dođe već u decembru. On je igrač vrhunskih kvaliteta, a takvima su vrata Reala uvijek otvorena", rekao je danas Serhio Ramos, legenda "kraljevskog kluba".

Svjetski mediji sada imaju dovoljno materijala da konstruišu cijeli scenario.

Nejmar je, navodno, napustio Barselonu i zbog toga da ne bi direktno sa "Nou kampa" došao na "Bernabeu", već da je Pari sen Žermen usputna stanica ka konačnoj destinaciji.

"Nejmar i Real - moguća ljubav?", piše danas "Marka" podsjećajući da je Brazilac dva puta bio blizu Reala.

Prvi put je, navodno, to bilo 2006., kada je mao 14 godina, a zatim je svega nekoliko mjeseci prije transfera u Barselonu, bio na korak od potpisa ugovora sa Realom.

"Marka" navodi da su Nejmar i njegov otac, prije tri nedjelje, razgovarali sa Florentinom Peresom.

Na pisanje španskih medija nadovezuje se i serija tekstova u francuskom "L'ekipu" o tome da je Nejmar nezadovoljan u Parizu, da nije u dobrim odnsima sa većinom saigrača, trenerom Emerijem...

"Ne znam o čemu se radi u Parizu, ali je jasno da bi za Nejmara dolazak u Real preko PSŽ-a, a ne direktno iz Barselone, bila najbolja solucija", rekao je Serhio Ramos.

Bonus video: