Mesi: Mislio sam da je sve riješeno i da ostajem u Barseloni...

Došao je iz Argentine, nakon osvajanja Kopa Amerike, sa namjerom da potpiše novi ugovor

5548 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Leo Mesi je dao prvi veliki intervju od dolaska u PSŽ, a u razgovoru za "Frans fudbal" otkrio kako je proveo posljednje dane u Barseloni.

Došao je iz Argentine, nakon osvajanja Kopa Amerike, sa namjerom da potpiše novi ugovor.

„Vratio sam se u Barselonu da se pripremim za sezonu, nakon što sam iskoristio nekoliko dodatnih dana odmora koje mi je trener odobrio. Imao sam ideju da potpišem ugovor i odmah nastavim sa treninzima. Mislio sam da je sve sređeno i da nedostaje samo moj potpis. Ali, kad sam stigao u Barselonu, rečeno mi je da to više nije moguće, da ne mogu da ostanem i da moram da nađem drugi klub, jer Barsa nema sredstava da mi produži ugovor. To mi je preokrenulo planove”, rekao je Mesi.

Priznao je da ga je šokirao takav epilog.

"Kao što sam rekao na rastanku: bilo mi je jako bolno da napustim Barselonu nakon svih ovih godina. Mislio sam, a i moja porodica, da ću karijeru završiti u Barsi. Bilo je jako teško, ali uspjeli smo zajedno da prevaziđemo ovo iskušenje. Počeo sam da razmišljam o budućnosti i PSŽ mi je pružio priliku", rekao je Argentinac.

Za nekoliko sati je sve završeno...

"Barsa je objavila saopštenje za javnost u kojem je najavila da neću nastaviti i od tog trenutka počeo sam da gledam opcije. Morao sam da pronađem novi klub, da nastavim karijeru. Imao sam sreću da me je kontaktiralo nekoliko klubova, a jedan od njih je bio PSŽ. Dobio sam i druge ponude, ali prilično brzo sam se dogovorio sa PSŽ -om", rekao je Mesi.

Bonus video: